fbpx

Det er to år siden Anne Oline Barflo fant ut at det ikke var særlig hensiktsmessig å ha pengene plassert i banken. Nå er det Pengeråd AS som tar seg av overskuddet hennes, og det har hun ikke angret på et sekund.

– Himmel og hav for et år det har vært. Det er jo helt fantastisk hvilke resultater de har fått til i år, sier tobarnsmoren, som også har latt Pengeråd AS styre barnetrygden til hennes 15 år gamle datter.

– Sønnen min er blitt 19 år, og dermed får han ikke lenger barnetrygd. Ellers hadde jeg gjort det samme med pengene hans.

Snar med å ta kontakt

Anne Oline Barflo er bosatt på Bærums Verk, men kommer opprinnelig fra Løten. Hun har kjent daglig leder Jo Helgestad i Pengeråd AS siden hun var liten jente. Anne var barndomsvenn med hans to yngre søsken, og var derfor snar med å ta kontakt da hun fikk høre om Pengeråd AS for et par år siden.

– Jeg husker ikke om det var et facebook-innlegg eller om jeg leste om selskapet i en avis. Jeg ringte med en gang og spurte om de kunne forvalte pengene mine. De hadde overbevisende argumenter. Hva er vitsen med å ha pengene i banken når du kan få så mye mer igjen ved å plassere dem andre steder, spør hun med en dialekt som ikke har forandret seg hørbart etter mange år i hovedstadsområdet.

Trives på farten

I normale tider farter Anne Oline Barflo rundt i det gamle Akerhus fylke og det nye Innlandet fylke og besøker skoler og barnehager. Hun er nemlig distriktssjef for Lekolar AS, og selger møbler og inventar til institusjoner over hele det store området.

– Jeg trives med å være på farten, og jeg synes det er artig å treffe folk. Det har vært alt for lite av det nå etter koronanedstengningen, og jeg har stort sett jobbet fra hjemmekontoret mitt i de siste månedene. Men jeg tar av og til en tur innom hovedkontoret vårt i Tønsberg når jeg får lyst til å se folk, smiler Barflo.

Strålende fornøyd

Anne Oline Barflo er en travel og aktiv dame i sin beste alder. Hun liker å gå på ski og har nettopp begynt med lerdueskyting. Pengeplassering, derimot, har hun null interesse for. Det overlater hun til ekspertene.

– Det fungerer så enkelt og knirkefritt som bare det. Jeg har en buffer på brukskontoen min, og hvis jeg har noe til overs, så setter jeg det inn på en egen konto. Disse pengene blir så plassert der Pengeråd AS til enhver tids mener at de gir best avkastning. En gang i måneden får jeg en oversikt som viser hvor mye innskuddet har vokst. Det kunne ikke vært mer enkelt og oversiktlig, sier en strålende fornøyd Barflo, som ikke nøler med å anbefale Pengeråd AS.

– For det første har de helt fantastiske resultater. For det andre er det ingen risikosport, de vet hva de holder på med. Og så har de veldig god kundeservice. Hvis det er noe du lurer på, så får du svar med en gang.

Mye kan endre seg på 15 år

Anne Oline Barflo har ingen planer om å pensjonere seg på mange år enda, men hun er opptatt av at pensjonen skal være både god og sikker.

– Jeg håper at jeg har klart å spare opp litt innen den tid. Det er mye som kan endre seg på 15 år.

Bookmark and Share
Kategorier: Nyheter

6 kommentarer

3 smarte ting du bør gjøre nå for din pensjon - Pengeråd · juni 9, 2021 11:02

[…] Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd […]

Nyhetsbrev - Svenske aksjer på vei inn - Pengeråd · august 20, 2021 10:27

[…] Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd […]

Nye kunder: Kostnadsfri prøveperiode ut året! - Pengeråd · oktober 13, 2021 08:48

[…] Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd. […]

Nyhetsbrev - lave forventninger – og markedene falt - Pengeråd · oktober 25, 2021 10:16

[…] Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd […]

Et tilbakeblikk på 2021, og tanker om 2022 - Pengeråd · desember 26, 2021 07:53

[…] Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd […]

Velg den risikoen som passer for deg - før du investerer - Pengeråd · april 20, 2022 09:21

[…] Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd […]

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.