Pensjon & Pengråds tjenester kan bidra til at –

  • din innskuddspensjon (OTP) – som månedlig tilføres midler fra arbeidsgiver – får en helt annen utvikling en hva som har vært tilfelle fram til nå. Dersom det ikke gjøres noe med innskuddspensjonsavtalen ligger den som regel som den gjorde fra oppstart – med svært lav risiko og lav forventet utbetaling til deg som pensjonist. Bedriftene som kjøper pensjon for sine ansatte har ofte et kostnadsfokus i sine valg, og det gir ikke alltid best pensjon for deg! Vi ser på fondsfordelingen og gir råd om bedre fondsvalg – både nå og for fremtiden. Hva betyr det for deg? Høyere pensjon når den tid kommer!
  • ditt pensjonskapitalbevis (verdipapir for innskuddsbasert pensjon fra arbeidsforhold du har sluttet i) vil stige i verdi. Ofte har dette ligget urørt i mange år, og valgene er typisk utdaterte. Hvorfor skulle livselskapet eller banken gå inn å tilpasse ditt pensjonskapitalbevis? Det har de generelt intet incentiv til å gjøre. Kanskje er de tvert imot bedre tjent med at det ligger i garanterte løsninger. -Da har de tilgang til “billige” penger. Vi tar jobben!
  • din fripolise får samme utvikling som pensjonskapitalbeviset. Forskjellen på en fripolise og et pensjonskapitalbevis er at fripolisen ble utstedt før pensjonsreformen (før det ble pliktig innskuddspensjon(2006)).

Videre kan vi forvalte dine sparepenger via spareforsikringsløsninger. Dette enten du har midler i disse produktene fra før – eller du velger å plassere hos en tilbyder i dag. Vi har anbefalinger til tilbydere vi mener er gode, men forvalter løsninger fra alle tilbyderne. Vi kjenner fondene uansett tilbyder-eller finner det ut!. Produktene kalles som regel unit-link, investeringskonto eller spareforsikring med investeringsvalg. Disse er skattemessig gunstige og enkle å forholde seg til. Og siden fondsbytte er gratis er de også generelt kostnadseffektive i drift.

Trenger du finansiering, kan vi hjelpe deg med å finne gode leverandører og renter. Vi kan også gi råd på strøm og andre nødvendige kostnader. Vi kan også hjelpe deg med selvangivelse og skjemaer/søknader generelt.

Dersom du er bedriftsleder/personalansvarlig kan vi gi dine ansatte oppfølging på deres innskuddspensjon eller annen økonomisk rådgivning.

Er du engasjert i idrett har vi erfaring såvel sportslig som administrativt.

For oss er det kun kundens ønsker, behov og tilfredshet som gjelder. Vi tror at våre kunder vil ha mer for pengene –  PENGENE GROR og KOSTNADENE REDUSERES. I sum blir det mer til deg!

Bookmark and Share

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.