Nytt av året er at vi tilbyr jevnlige nyhetbrev. Under kan du lese siste nyhetsbrev og melde deg på for å få uforpliktende fondstips til din fondsportefølje automatisk inn i din mailboks.

Svenske aksjer på vei inn

Forvaltningen har gått bra gjennom sommeren. I løpet av juli og hittil i august har vi gjort fondsbytter da grønne investeringer fortsatt henger litt etter, og teknologi heller ikke har tatt av. Svenske aksjer i form av eiendom, investeringsselskaper og nå SMB-selskaper har kommet inn/er på vei. Vi forlater ikke den grønne og teknologiske gren, men sprer oss mer ut. 


Kontroll på din pensjon?

Det er jo slik at dere alle har en opptjent pensjonskapital fra de åra dere har vært i arbeidslivet. Kapitalen øker for hvert år dere jobber da alle arbeidsgivere er pliktig å sette av en del av lønna deres til pensjonssparing. Denne “pengebingen” er låst for uttak inntil pensjonsalder. Da begynner vi å komme frem til poenget med mitt bidrag.

Det betyr noe hvordan pensjonskapital håndteres!

Lykke til med din spareportefølje!

Mvh Jo

Jo Helgestad
Sparegris

Våre mest leste saker på nettsiden

Nyheter
admin

Kjempefornøyd med Pengeråd AS

Det er to år siden Anne Oline Barflo fant ut at det ikke var særlig hensiktsmessig å ha pengene plassert i banken. Nå er det Pengeråd AS som tar seg av overskuddet hennes, og det

Bookmark and Share

Les mer »

Vi hjelper deg med å nå dine mål!

Kom i gang på 1-2-3.

Se hvordan ved å klikke her.

Hvordan jobber vi?

Vår metodikk er å kontinuerlig overvåke markeder og fond for å danne oss et bilde av hvilke fond som vil gi best avkastning på 1-6 mnd. sikt. 

Vi tror at nær historisk prestasjon indikerer sannsynlighet for at dette i mer eller mindre grad vil gjenta seg i nær fremtid. Vi jobber for å videreutvikle vår evne til å se når situasjonen ligger til rette for verdiøkning og når det er tegn til at verdien kan falle.

Vi kjøper ikke kun fordi fondet har falt og har lav relativ verdi, vi vil se at fondet er i positiv utvikling. Den største utfordring ved investeringer er kjøp. Ved hjelp av tekniske analyser prøver vi å bli bedre til å time kjøpet.

Makro

Vi bruker vår tid på å lese makro samt nyheter og trender i næringslivet, og på grunnlag av dette finne de beste fondene til våre kunder. Dersom du ønsker å lese mer makro kan sidene til eksempelvis DNB og Storebrand anbefales. Følg lenkene under for å komme til makrosidene.

DNB

Storebrand

Sparegris

Kategorier: Nyheter