Sparegris

Kundeporteføljene til Pengeråd har hatt et nytt godt år. Nå åpner daglig leder, Jo Helgestad, opp for at noen nye kunder kan prøve et samarbeid kostnadsfritt og uten forpliktelser i seks måneder.

 -Det å gi andre tillit til å passe på oppsparte midler er forståelig nok utfordrende. Derfor ønsker vi i Pengeråd å tilby nye kunder å teste ut vårt konsept kostnadsfritt en periode på seks måneder, sier daglig leder Jo Helgestad.

Jo Helgestad med Finansavisen i henda

Daglig leder i Pengeråd, Jo Helgestad, gir nå kostnadsfri rådgivning ut året til nye kunder. Her med Finansavisen etter sist intervju i september.

-Ser at våre råd fungerer

Det å gi bort tjenester er noe man sjelden opplever i konsulentverden. Årsaken til at Pengeråd gjør dette er enkel ifølge Helgestad.
Vi ser at våre råd fungerer, og at disse gir verdi til våre kunder. Vår hovedportefølje har gitt en årlig avkastning på 14,6% siden vår oppstart i 2014. Siden vi nå har kapasitet til å ta inn nye kunder ønsker vi å gjøre terskelen for å prøve oss ut minst mulig.

Hva innebærer et samarbeid med Pengeråd?

Vi gir uavhengige råd på din spareportefølje. I praksis betyr dette at vi anbefaler de plasseringene vi mener er best for deg! Siden vi anbefaler å samle investeringene i Nordnet er det svært enkelt å følge med på utviklingen av din spareportefølje.

Hvor mye du ønsker å være involvert i prosessen avklarer vi sammen.

Har du lest denne? Anne Oline Barflo: Kjempefornøyd med Pengeråd.

Hvordan teste ut et samarbeid med Pengeråd?

Send en mail til post@pengeraad.no eller ring 905 81 215.

Previous slide
Next slide

Hvordan jobber vi?

Vår metodikk er å kontinuerlig overvåke markeder og fond for å danne oss et bilde av hvilke fond som vil gi best avkastning på 1-6 mnd. sikt.

Vi tror at nær historisk prestasjon indikerer sannsynlighet for at dette i mer eller mindre grad vil gjenta seg i nær fremtid. Vi jobber for å videreutvikle vår evne til å se når situasjonen ligger til rette for verdiøkning og når det er tegn til at verdien kan falle.

Vi kjøper ikke kun fordi fondet har falt og har lav relativ verdi, vi vil se at fondet er i positiv utvikling. Den største utfordring ved investeringer er kjøp. Ved hjelp av tekniske analyser prøver vi å bli bedre til å time kjøpet.

Jo Helgestad, Daglig leder Pengeråd AS
Jo Helgestad, Daglig leder Pengeråd AS

Bookmark and Share
Kategorier: Nyheter