De gode tidene fortsetter! Dermed vil jeg tro de fleste kunder er fornøyde og ikke ser behovet for utdypende forklaringer utover dette. Men for meg er det viktig å huske at det “etter sol alltid kommer regn”, før eller siden. Det har gått nærmest uforholdsmessig bra i det siste, da det helt klart er usikkerhet i markedet. -Presidentvalget, korana-situasjonen inkl. vaksine, mulig støttepakke fra US-regjering, ny høyesterettsdommer i USA, 3.kv. tallene fra selskapene, realøkonomiske tall, mm. er alle uklare påvirkere. I løpet av en måned bør dog noe av usikkerheten være avklart.

Men fakta er at vi pt ligger rundt 40% hiå, etter en oppgang på 17% siste 3 mnd der indeks Norge og indeks Global har gått hhv. 6% og 8% i samme periode. Gjenvinningen etter korona-fallet fortsetter og det er fortsatt primært teknologi, helseteknologi og grønne aksjer som går i best. I Norge fremhever særlig grønne aksjer seg. Få alternative kilder til avkastning gir fortsatt gunst for aksjer.

Det er ganske nylig blitt gjort endringer i anbefalte fond. Utvalget er noe spisset med et amerikansk vekstfond og et fond trendtilpasset den grønne bølgen.

Siden forrige rapport er avkastningstall pr 30.sept. lagt ut. Avkastning for 2020 finner du her mens avkastning siden oppstart pr 1.sept. 2014 finner du her.

Jeg ønsker også å nevne at vi har fått et positivt intervju med kunde Mette Leistad.  Intervjuet kan du lese her eller på hjemmesiden.

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

1 kommentar

Jo · oktober 16, 2020 10:22

Kommentar…..

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.