fbpx
Pengeråd i Finansavisen

I Finansavisen 10. september er daglig leder, Jo Helgestad, i Pengeråd intervjuet for å gi sitt syn på de økonomiske markedsutsiktene og sine anbefalinger. Dette er en særdeles hyggelig anerkjennelse for det Hamar-baserte selskapet.

Daglig leder, Jo Helgestad, ser på dette som en svært hyggelig anerkjennelse for jobben han har gjort med Pengeråd siden oppstarten i 2014.

– Finansavisen er en av Norges mest anerkjente aviser og ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen. Det er klart man blir litt stolt når man blir kontaktet, sier Helgestad.

Lenke til saken i Finansavisen (krever abonnement).

“The trend is your friend”

I selve intervjuet fremhever Jo sitt fokus på teknisk analyse og trender. Hva betyr dette egentlig?

– Godt spørsmål. Teknisk analyse er analyse av historiske aksjekurser som utføres for å si noe om fremtidig utvikling av aksjekursen. Trender er en av de aller viktigste indikatorene i teknisk analyse. I følge teknisk analyse-teori skal aksjer som ligger i stigende trender fortsette å stige og aksjer som ligger i fallende trender fortsette å falle. “The trend is your friend”.

– Ved å bruke teknisk analyse og følge trendene bruker jeg deretter mye tid på bransje og geopolitiske strømninger. Dette mener jeg gir et best mulig utgangspunkt for suksess for våre kunder, sier en engasjert leder.

Jo Helgestad er fornøyd med intervjuet i Finansavisen.

Jo Helgestad er fornøyd med intervjuet i Finansavisen.

Pengeråd sine anbefalinger

Bfg Next Generation Technology
Odin Small Cap
Odin Eiendom
Thematica Future Mobility
Allianz Global AI
Tmc Vietnam

Lyst på sparetips rett i innboksen?

Sparegris

Nyheter
admin

Kjempefornøyd med Pengeråd AS

Det er to år siden Anne Oline Barflo fant ut at det ikke var særlig hensiktsmessig å ha pengene plassert i banken. Nå er det Pengeråd AS som tar seg av overskuddet hennes, og det

Bookmark and Share

Les mer »
Kategorier: Nyheter

1 kommentar

Et tilbakeblikk på 2021, og tanker om 2022 - Pengeråd · desember 20, 2021 14:05

[…] Les mer om Pengeråd i Finansavisen her: Hyggelig omtale i Finansavisen […]

Lukket for kommentarer.