Aksjer og fond er i skuddet som aldri før! Hvorvidt denne trenden også er kommet til Innlandet er det begrenset informasjon om, men vi har et ønske om å bidra til at så skjer! Delvis fordi vi ønsker å være med å bygge opp et miljø der alle aksje- og fondsinteresserte kan lære og utvikle oss, og delvis fordi vi har en drøm om at også Innlandet skal ha et mangfold og kvalitet innenfor finans som Sparebank1 Østlandet ikke kan bære alene!

Pengeråds bidrag er å gi råd for gode og aktive fondsporteføljer – frittstående eller for pensjon. Her har vi gode og spennende kundeporteføljer som opplever utvikling og vekst – over tid i øverste sjikt blant sammenlignbare tilbydere.

Vi investerer også i enkeltaksjer og ETF (børshandlede fond). Dette for å utvikle egenkapitalen i selskapet best mulig. Dette er ikke en tjeneste vi selger i markedet. Men for å nå målene om å bygge et miljø rundt aksjer, ETF og fond, samt mulig fremtidig forretning, starter vi med å dele egne tanker og erfaringer rundt investeringene. Målet er aktivitet, toveis-kommunikasjon, kompetansedeling – og best mulig avkastning for deg og for oss!

Bookmark and Share

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.