2019 kommer til å bli et godt verdipapir-år! Børsrekorder faller, fond innen eiendom, teknologi og Russland har gått rundt 50% hittil i år, vi har gjort ett av våre beste år. Ja, det har overveiende vært lønnsomt og moro. Men variasjonene har vært store og året har også inneholdt store nedturer, da særlig i mai/juni. Men vi har reist oss, holdt hovedretningen, og hatt et par gode perioder i juli/aug og nov/des. Dette har ført oss til en avkastning på over 15% hiå. Vanskelighetsgraden på timing og risiko gjennom året vises ved at vår middels-risiko portefølje har overgått aksjeporteføljen betydelig med hele 26% på middels-risiko. Svingningene i vår portefølje har også vært i overkant for noen kunder, noe som førte til utgang på lave nivåer. -Den klassiske feilen en investor til tider gjør. 

For egen del har jeg tatt opp igjen trading innen enkeltaksjer. Også her har det vært svingninger, blant annet ved for tung eksponering innen olje. Men særlig de siste tre måneder har vært sterke, både nominelt og ift indeks, og jeg er tror denne handelen gjør meg bedre også på fondshandel. 

Da håper vi den gode retningen fortsetter. Jeg vil takke for samarbeidet gjennom året og ønske alle en god jul og et godt nytt år! Bildet viser en trolig tilfeldighet, eller…


Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.