Vi er nå opp 7,5% hiå, og nøytrale eller positive på hhv. 3 mnd, 6 mnd og 12 mnd tilbake. Tålmodighet og langsiktighet. Hørt det før?

Gleder oss over det. MEN, litt tråere fart de siste dagene. Handelskrig-frykt blusser opp igjen etter at “våpenhvilen” går mot slutten og ingen nye møter er avtalt, amerikansk “shut-down” er fortsatt ikke avklart, amerikanske selskapet leverer middels tall, oljeprisen flater ut/faller, Brexit er ikke løst, global vekst flater ut, osv. OG i tillegg melder også det lokale flaggskipet, Sparebank1 Østlandet noe lavere tall enn markedet forventer – og faller. Forøvrig er banken ned 7% det siste året….

De som følger med på porteføljen ser at vi har byttet ett av to fond, x er gått ut til fordel for y. Lavere fart i førstnevnte, og en meget god utvikling de siste 6 mnd – og 3 år – i sistnevnte, gjør at troen på y er der. I tillegg er det et alternativ og en avbalansering mot en svært sterk utvikling i det amerikanske markedet hiå. I det siste ligger det også en årvåkenhet på om og når vi skal ut av z. 

Legger ved en illustrasjon om nettopp de mulige “skyene”. Men, som Holberg sier, ikke ta resesjonsindikatoren for bokstavelig. God helg!


Bookmark and Share

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.