Ja, nå har det vært ualminnelig moro en stund…:) +2,8% siste uke og 4,4% siste måned river! At vi også gjør det bra i forhold til våre konkurrenter gjør det ekstra moro. Vi noterer nå 6,5% hiå, mens fondsindeksen Oslo Børs har 3,0 og verdensindeksen 8,0%.
Få åpenbare grunner til oppgangen, men relativt stabile forhold, svake krone mot både Euro (9,39) og USD (8,60) hjelper. I dette ligger også stabil, relativt svak oljepris. Lavere politisk risiko samt bedre markedstall i Europa drar på den annen side opp euroen. DNB mener økt oljepris er nøkkelen for sterkere NOK fremover, noe det er usikkert om skjer. Asia har hengt litt etter siste uke, kanskje er geopolitisk uro rundt Nord-Korea en årsak.
Fondssammensetningen er uendret. Det er imidlertid et par fond jeg gjerne skulle ha tatt inn, men vanskelig å selge når det meste går bra. Europa, tech og Norden ukas vinnere hos oss. På børsene er Polen årets leder, mens Russland fortsatt er nede.
Resultatene pr april er lagt ut på Pensjon & Pengeråds hjemmeside.(lenke). Ved siden av overnevnte utvikling, ser vi at renteporteføljen fortsetter sitt stabile spor og ligger nå på 3,5% hiå.

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.