Gjeninnhentingen i aksjemarkedet fortsetter. Norden har vært i førersetet de siste dagene, mens global teknologi har vært en generell ledestjerne siden markedene bunnet ut ca 20.mars. Dollarfallet ( USD/NOK pt 9,89) har bidratt til fordel Norden. Vår portefølje ligger pt på 10%, verdensindeksen i NOK på 1% og Oslo Børs på -12% (alle tall hiå). Vi har trolig aldri gjort det så bra som nå, verken absolutt eller relativt. 

Portefølja består pt av 4 fond. -To globale bransjefond, et nordisk bransjefond og et sikringsfond. Sikringsfondet er med for å sikre de høye nivåene vi er på nå. -Kanskje kommer bølge 2, kanskje vil de økonomiske realiteter absorberes i . eller forverre – kursene…eller annet. Men det skal sies at sikringsfondet pt oppleves som en “festbrems” i et marked som tar inn over seg at verden gradvis gjenåpnes. Ikke en gang Trumps taktikk om igjen å angripe Kina, ser ut til å “trumfe” forventningene til et mer normalisert samfunn. 

Vi vil fortsette å holde en offensiv profil, søke etter hittil ukjente stjernefond, time inn- og utgang, og ha en viss diversifisering både på geografi, forvalter og bransje. 5,5 års historikk har vist at det fungerer!

Mjøsa sett fra Bangsberget

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.