Vi kryper oss oppover…. Det går ikke fort, til det er ankeret vi har hengende etter for tungt. Ankeret er USD. USD har falt 4% sist måned og 2% sist uke, noe som reduserer våre internasjonale investeringer tilsvarende.

Ellers går det bra, primært med de norske fondene men også delvis med internasjonale fond. Oslo Børs satte nylig ny rekord, og følger etter i den positive bølgen etter det amerikanske presidentvalget. Nå er Trump i sving, nå får vi virkelig se om han tilpasser seg et system – eller om han fortsetter å bruke storslegga. Uansett er dollar-reaksjonen delvis et svar på Trumps agenda. Øst-Europa er nær 0 hiå, Russland ned 3%. Følger derfor disse tett. Jeg har fortsatt tiltro til at oljeprisen i det minste stabiliserer seg. For det er faktisk generelt råvarefokuserte-fond som er i støtet nå. Samt Asia.
Tross bruken av “tiltro” i forrige avsnitt, står det tydeligere og tydeligere for meg at skal vi ha et slagord så må det bli nær dette: Tro, håp og kjærlighet er IKKE forenelig med kapitalforvaltning!
Jeg jobber videre med renteforvaltning og følger nå en portefølje med mål 7% pa – basert på 2016. Interessert?
Interessert i lavest mulig kostnader rundt forvaltningen, jmf skattefradrag i sist ukesrapport, kunne jeg ikke se at noen var…(basert på tilbakemelding).
Men håndballgutta er vi interessert i!!

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.