Da er en ny måned gjennomført, og prestasjonen er sterk. Se link til Resultater på hjemmesiden. 3,2% i oktober, slik at vi pr 31.10. er på 5,9% hiå. og 37% siden oppstart 1.9.14. Dette er hittil i år 1,6% foran DNB Norge Indeks og 9,7% foran DNB Global indeks. Vi har tjent på vår vekting på x og y, i dette særlig norsk z. 

Sist uke derimot, har vært tyngre. En nedgang på 0,5% for vår del. Verden har – etter en liten opptur – slitt noe tyngre enn oss, og særlig Norden, Europa, Latin Am, Kina, USA og biotech. Norge og Øst-Europa har igjen “stått imot”, sammen med Japan/Sør-øst Asia. Imidlertid har vårt fond b slitt. Det er ikke unormalt at SMB-selskaper i større grad er uavhengig av indeks og i større grad verdsettes på selskapsspesifikk informasjon. Det har vært noen slike episoder i fondet de siste ukene, og tvilen har kommet… n kan være et alternativ.

S&P 500 (USA) har hatt negativ utvikling de siste tre mnd. på rad, og symboliserer en tung start på høsten. Oljeprisen er igjen nede på $47, hvilket er dårlige nyheter for markedene. Valutaene har holdt seg rimelig stabil en stund (8,18/9,06). Høsten har vært nyhetsfattig, kanskje blir “proppen” dratt ut etter 8. nov.?

Hillary Clintondonald trump

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.