Nordic Semiconductor, utstilling, blåtann,

bakkafrost_full_article-Vi må alltid forholde oss til våre omgivelser. Derfor kan vi hevde at sist ukes 0/flate utvikling var bra. Norge falt over 3%, Norden ca 2,5% og Verden 1,6. Igjen er x og y – begge med mye n- i forkant. z har i europeisk målestokk holdt seg bra, men i absolutte termer det svakeste av våre fond. Dette gjør at halvparten av fondet nå er på vei til z. -Et fond som skiller seg ut fra resten av m-fondene med en langt er stabil – og positiv -utvikling. x  merker tunge betingelser i det norske SMB-markedet, men klarer seg relativt bra.

Sist uke – og tiden – er preget av frykt for at britene stemmer seg ut av EU (Brexit). Denne frykten er vil vare til avstemmingen den 23. juni, og en vesentlig årsak særlig til z nedgang. I tillegg er – som vanlig oljepris og amerikanske renter i fokus. FED holder sitt rentemøte nå, men det ventes ikke renteøkning ved dette møtet. Gevinstsikring, etter gode markeder en tid, har også bidratt til lavere kurser.

Frykt preger markedene nå. Spørsmålet er hvor mye som allerede er innbakt i kursene. Er lite innbakt burde vi selge oss ut, motsatt bør vi sitte. Jeg tror vi er nærmere sistnevnte. Men uansett vil det være vanskelig å forvente klar oppgang før 23. Vår redningsplanke har over noe tid vært n, og det ser ut til at den fortsatt spreller!

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.