I et fortsatt nyhetsfattig marked er det mest å berette om fond og segmenter (bransje/geografi). Det positive sist uke er at verdensmarkedene flater ut etter noen uker med fall. Norge derimot fortsetter en slak nedgang som har vart en måneds tid. Det mest dramatisk sist uke – for oss – var et kraftig fall på 10-15% innen fiskeforedling. Til tross for dette har Norden vært et av de beste segmenter sist uke.

Vi skal likevel ikke klage for mye. Porteføljen fikk en nedgang på 1,6%, nær alene grunnet -5,5% i fond x. -Vårt toppfond hittil i år med fortsatt meget høy positiv avkasting. Fond y har kommet godt inn i porteføljen, og de øvrige fond presterer – absolutt eller relativt – bra! Om vi har fallt marginalt inn i negativ avkastning hiå, er vi fortsatt 1,4% foran verdensindeks. -Og næring a ser ut til å ha nådd en bunn, og forventes på sikt å fortsette den positive utviklingen. -Og x forblir!

Når vi snakker om avkastningstall rundt 0% hiå, må det hensyntas at USD og EUR er ned hhv 6,2 og 3,1% hiå. og at internasjonale fond således har hatt ditto tyngre vilkår enn de norske.

Bankrente etter inflasjon

Nordic Semiconductor, utstilling, blåtann,

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.