Pr. 24.november fikk jeg mulighet til å delta i Børsintervjuet i Finansavisen. En ære. Forøvrig 5. intervju i løpet av et drøyt år.

Det store spørsmålet nå er hvorvidt aksjemarkedet er i nærheten av en bunn – etter ett år med betydelig nedgang i de globale aksjemarkeder. Eller om vi er inne i en ny, kortvarig oppgang som deretter blir avløst av nok et betydelig fall (bear-market rally). Jeg argumenterer i intervjuet for de signaler jeg ser, positive sådanne, og at jeg derfor har et berettiget håp om bedre dager. Jeg eksponerer også noen av de fond jeg rådgir mine kunder å være investert i.

Intervjuet gir innsyn i grunnlaget for våre valg, og tjener godt som månedens rapport. Et punkt som ikke nevnes i intervjuet, men som klart påvirker siste måned avkastning, er valutaeffekten på avkastningen. USD, som mange av våre investeringer er notert i, har falt 6-7% i november. Dette gir direkte tilsvarende fall i avkastningen i NOK i måneden.

Les intervjuet her. Eller klikk på bildet og forstørr det med contr og +.

Bookmark and Share