Pensjon & Pengeråd AS eies av Lene Knudsen Helgestad og Jo Helgestad, med likt eierskap. I styret sitter de samme. Lene som styremedlem, mens Jo er daglig leder og styreleder. Vi er gift og har to barn (Mari og Fredrik).

Lene (49) er til daglig leder og majoritetseier i Hamar Glasmagasin AS. Hun har jobbet i famiiebedriften i hele sitt yrkesaktive ilv. Lene er stilsikker og kjent for sin gode smak.

Jo (50) er utdannet siviløkonom (Bodø, 95) samt er også ingeniørutdannet (elektro, Gjøvik, 88). Han har jobbet innen revisjon, regnskap(senest Visma, 2014), bedriftsrådgvining i bank (Nordea, 1998/2003) samt som kapitalforvalter (Formuesforvaltning 2003/2013).  Jo er eneste ansatte i firmaet.

Pensjon & Pengeråd AS ble startet opp som følge av ønske om å drive egen forretning innen et område Jo brenner for. Kapitalforvaltning med fondsvalg ble også i noe grad bedrevet i virke som kapitalforvalter – med suksess – og erfaringer fra da er tatt med videre til dagens aktivitet. Mulighetene er mye større nå da vi har full frihet til å velge de fond, forvaltere og leverandører som til enhver tid er best. Som tidligere idrettsmann vet jeg at ingen alltid er best,. Her kan vi følge formutviklingen og være på lag med de som til en hver tid er blant de beste.

Ved siden av fondsforvaltning har vi interesse og kunnskap innen personlig økonomi. En krone spart er en krone tjent. Erfaring fra regnskap har også gitt oss god innsikt innen selskapsetablering, selvangivelse, regnskap og bedriftsrådgivning.

Jo sin interesse og deltagelse innen idrett med en bra aktiv karrière som langrennsløper, tre år som leder av Hamar Skiklubb, og pt sportslig leder i klubben, har gitt erfaringer som kan omsettes i tjeneste for andre.

Jo sin CV: CV

Familie høst 13 Rena Hamar 2011 Hamar Rulleski speaker

Bookmark and Share

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.