fbpx

-Vår gode “form” fortsetter! Moro at vi nå ser ut til å stabilisere oss på positiv årsavkastning (pt 0,8%), og ikke minst at vi fortsetter å hevde oss godt mot våre “konkurrenter”. -Vi er nå på nivå med Oslo Børs hittil i år, og litt foran global indeks. Meget harde konkurrenter, særlig når vi tar hensyn til at ett av våre mål er å ta vare på kapitalen – og innordner oss i forhold til det – mens de nevnte ikke har det å tenke på.

I samme moment tar jeg et par suksesshistorier de siste månedene: En kunde kom med kr 500 000 i februar, saldo nå er kr 566 000/+13%, en annen kom med 6 mill i slutten av april, saldo er nå 6,54 mill/+9%. Utviklingen i % skal være den samme på din konto!

Ingen fondsendringer sist uke. Kombinasjonen av norske fond som gjør det bedre enn sitt marked, og internasjonale fond primært med geografisk segmentering fungerer pt. bra.

Markedsmessig kan nevnes at fisk faller (solgte Triton), oljen noe opp igjen (Norge litt opp igjen etter et nær flatt kvartal), mens det igjen settes All time high i USA, denne gang S&P 500.

-Måtte formen holde! -Eller er vi på kanten av stupet? (bilde: Prekestolen)scanpix-preikestolen_full_article

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.