fbpx

Etter en lang, sterk periode på Oslo Børs har indeksen de siste par uker falt noe tilbake. Årsaken er først og fremst at oljeprisen har falt tilbake til $44. Medvirkende årsaker er en utflating i fisk, og trolig også ferietid. Utenlands har kursene fortsatt sin gode utvikling noen dager utover den norske utflatingen. Men uansett ser juli ut til å bli en meget god aksjemåned, også for vår portefølje.

Det har knapt vært finanspolitiske hendelser de senere uker som har påvirket markedet. Kanskje det nettopp er fraværet av dette som har gitt markedene ro til en normalisering avkastiningsmessig?

Vår portefølje er justert, for første gang siden medio juni. Fond a er i to omganger solgt ut, til hhv fond b og c. Som nevnt har fisk flatet ut, og ventes å fortsette med det, mens fremvoksende økonomier synes å være inne i en generelt sterk periode. Område x har – som Norge – falt på lavere oljepris, men i dette tilfelle har vi en forvalter som ser ut til å være dyktig. Fondet har også andre fokusområder. IMG_0930

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.