…nær som sist ukerapport… Forskjellen er at “Markedene” er byttet ut med “Fondene”. Dette som følge av at det er våre fondsvalg som utmerker seg denne uka, i et ellers svakt marked. -Fondene har gitt en meravkastning på nær 3% i forhold til nasjonal – og global indeks!

Den viktigste markedsinformasjonen sist uke var arbeidsmarkedstall fra USA. Disse kom svakere ut enn forventet, noe som primært påvirket USD negativt. Det antatte negative utslaget på børsen ble motvirket av lavere sannsynlighet for rentehevning kommende uke. Lave renter er bra for aksjer, og amerikanske aksjer er nå nær årstopp.
Blant våre fond var det de x fondene som fortsatte den fine trenden i år. Det globale y stiger videre, mens z presterte i absolutte termer noe svakere.
Ukesavkastningen har de siste ukene ikke blitt publisert, mens jeg har skrevet at månedstallene kommer. Se heading. I tillegg her jeg lagt inn avkastningstallene på hjemmesiden. Se link: http://pengeraad.no/?page_id=1515. I tillegg har jeg også lagt inn en link som sier litt om hvorfor fondssparing lønner seg over tid (Krone-Is eksempelet, se: http://pengeraad.no/?page_id=1521).
…måtte det fortsette slik…! (bildene viser kontraster i naturen – slik som i finansmarkedet).005746_Christian-Bothner_www.nordnorge.com_Moskenes-980x660 the-hamptons-ap_full_article

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.