fbpx

En «coctail» av negative hendelser som handelskrig (nå også forsterket ift EU), svakere økonomiske nøkkeltall, svakere vekst i mange økonomier, Brexit, Iran-konflikt, lave lange renter, mulig riksrett, miljø foran økonomisk vekst, fall i oljepris,…gjorde at Dow Jones falt 3% ila to handelsdager midt i uken. -Og aksjemarkedene har fått en uvanlig svak start på 4. kv. Det er primært Asia og Afrika som har holdt seg rimelig oppe, mens Norge, Russland, USA, Norden, Europa, helse, gull, har vært negative. Eiendom på -1,5% og gull på -4% sier at også de normalt tryggere investeringene fikk sitt. 

Vi står i våre strategiske valg, og observerer at fond som i et månedsperspektiv har underprestert, nå siste uke har klart seg relativt bedre. Tyngdekraften er forhåpentligvis ikke forsvunnet.

Alternativene til nåværende investering endrer seg, da eiendom kan være dyrt og gull meget volatilt og usikkert. Infrastruktur og vann viser gode trender. Et spørsmålet er om nåværende er for billig til å selges…? Og når Trump skjønner at må gjøre de rette tingene for at børsene skal spille på lag med ham igjen.

Bilde: Gode sommerminner. 

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.