-Vi har ikke fått opp farten i 2017. Til tross for fortsatt global økonomiske vekst, henger vi noe etter. Dette bla som følge av tiltro til Norge og Russland. Dette er imidlertid i ferd med å endre seg og fond innen teknologi og edelmetaller har så langt erstattet norsk fisk og Russland. Trolig er mer i vente, og fremvoksende markeder med India, Brasil og China er i god utvikling og attraktive. Det samme er helse/bio og Europa. Vi ligger på 0,8%, Norge på 1,1% og verden på 1,5%.
Dow Jones noterte seg i går for 8.dag på rad med ny rekord. Dette står i kontrast til Norge indeks med -1,6% sist uke. De maritimt tunge fondene Forte Norge og -Trønder falt begge 3-4% sist uke. Innen Norge er det de alternative fondene som SMB/helse-fondet Storebrand Vekst og det aktive fondet Holberg Norge som klarer seg best. Ellers sliter SEB med sin rapportering, og deres Øst-Europafond har ikke rapportert siden 30.jan.
Vi ser fremover, er aktive og håper på norsk fremgang i det minste i skisporet! Og trøster oss med at vi vil bo i nærheten av verdens høyeste trehus (Mjøstårnet, Brumunddal). -Forøvrig ifølge Trygve Hegnar verdens dummeste sted å bygge et slikt signalbygg. -By og bygd er ikke enige om alt om dagen…

Bookmark and Share
Kategorier: Månedsrapport

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.