Ukerapport 6.mars: Smittet av influensa, men overraskende bra form

Publisert av admin den

Ut fra hva media skriver, antar du kanskje at store deler av investeringene er borte. Det er ikke tilfelle. Pt ligger vår portefølje på ca 5,9% hittil i år. Vår alternative portefølje, pt i eiendom, ligger på 5% hiå. Våre valg i geografi, bransje og fondsleverandør har vært gode, og vi ligger feks 7,5% foran verdensindeksen og snaue 16% foran Oslo børs. Jeg har min private enkeltaksje-portefølje, med bla Norwegian, DNO og Frontline, og har virkelig fått oppleve hva corona har gjort med utsatte aksjer innen særlig reiseliv, olje/gass og shipping. Derfor ser jeg godt at våre valg har vært relativt lite smertefulle.  

Burde vi gå ut nå? Eller i renter/obligasjoner? Burde vi investere i gull? Eller i Kina, som har hatt det sterkeste aksjemarkedet den siste måneden – og også meget bra så langt i år? Spørsmålene er mange. Jeg tenker at når vi spretter +/- 3-4% daglig i verdi i våre fond, er risikoen for å bomme med inn- og utgang for stor til at vi bør gjøre det. Men en ting er vi enige i, vi håper verden snarest mulig får bukt med corona-viruset. Jeg begynner faktisk å savne Trump, handelskrig, brexit, ol, -Enklere å forhold seg til enn et mikroskopisk og livsfarlig virus. 

Bookmark and Share

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.